Kuka, mitä, miksi?

Mats on biologi ja luontoharrastaja Helsingistä. Metsäsaareke on pieni pala metsää keskellä vaikkapa peltoa tai suota. Maatalousekosysteemissä se lisää luonnon monimuotoisuutta, blogosfäärissä se on pieni pala luontoa keskellä loputonta verkkoa ja Matsin elämässä se on paikka, johon voi tulla kirjoittamaan luonnosta silloin, kun tekee mieli.

Tärkeintä tässä blogissa siis on, että pääsen kirjoittamaan. Kirjoittamaan olen toki ennenkin päässyt, mutta en oman blogin suomalla vapaudella. Kirjoitan siis miten minua huvittaa, vaikka onkin iso plussa, jos haluat juttujani lukea!

Ei vapautta ilman rajattua vapautta. Keskityn aiheisiin, joiden käsittelyyn koulutukseni ja intohimoni antavat parhaat eväät: luonnon jännittäviin ilmiöihin, retkikokemuksiin, ympäristöpolitiikkaan ynnä muihin luontoaiheisiin. Siihen, mitä sana "luonto" oikein tarkoittaa, palaan blogissa ehkä joskus...

Julkaisen täällä myös valokuviani. Pidän valokuvaamisesta ja kuvieni tarkoituksenmukainen julkaiseminen onkin toinen pääsyy blogin perustamiselle. Jos blogiin lisäämäni kuvan yhteydessä en muuta mainitse, on se minun ottamani. Ethän koskaan pölli minun tai kenenkään muunkaan kuvia, sillä se on rumaa ja laitonta ja voit saada laskun perääsi. Pyytämällä (mats.ittonen(at)gmail.com) sen sijaan saatat hyvinkin saada kuvan käyttöösi.


Tauko Hetta–Pallas-vaelluksella. Kuva: Kaisa Torppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti